Hoe en waar weet ik al niet meer precies, maar ik heb Marleen leren kennen via de honden. We kwamen elkaar zo hier en daar tegen, en telkens voelde het contact prettig en vertrouwd.

De vlotte en inspirerende manier waarop Marleen haar eigen ‘hondse’ en andersoortige werkactiviteiten combineert, maakte dat ik meteen aan haar dacht, toen ik iemand zocht om mee te klankborden. Ik wilde wel eens met haar praten over de kunst van het matchen van zoveel verschillende werkzaamheden.

Bij mij ging het om activiteiten in de honden & paardenwereld én het opbouwen van een humane acupunctuurpraktijk. Moest ik kiezen of zou ik een manier kunnen vinden om toch beiden te blijven doen?

Klankborden met Marleen betekent dat ze woorden geeft aan datgene wat je zelf eigenlijk (nog) niet zo goed weet te benoemen. Daarbij kiest ze haar woorden met zorg. Ze legt met precisie de vinger op de knelpunten, zonder dat je je daarbij ongemakkelijk voelt. Met eenzelfde gemak verheldert Marleen je sterke kanten, je kwaliteiten en mogelijkheden. Ze houdt het gesprek heel kundig in het spoor. Na een middag aan Marleen’s keukentafel ga je met een voldaan gevoel en veel stof tot nadenken naar huis.

Ik kom graag nog een keertje terug.

Ze geeft woorden aan datgene wat je zelf niet zo goed weet te benoemen
Gratis InZicht sessie