Vanuit de hondenwereld kende ik Marleen al. Direct vanaf het eerste contact voelde ik mij prettig bij haar. Ze straalt een bepaalde rust uit, en weet vaak precies de juiste ‘snaren’ te raken.

In het verleden heb ik al bij diverse professionals om hulp gevraagd, wat mij daarin vaak tegenviel was het gebrek aan reflectie. Ik weet zelf heel goed waar mijn knelpunten liggen, alleen heb ik iemand nodig die er vanuit een andere hoek naar kijkt.

Ik had het gevoel dat Marleen mij dit kon bieden. En dat gevoel bleek tijdens het eerste gesprek al juist te zijn. Heel voldaan ben ik naderhand naar huis gereden.

Marleen luistert goed naar wat ik zeg, maar ze luistert nóg meer naar de woorden daarachter en weet die voor mij te verwoorden. De vragen die ze stelde hielden mij vaak op de terugweg nog bezig, ze zette mij aan het ‘werk’, maar zonder dat te benoemen. Dát was precies waar ik naar op zoek was.

Ook toen ik aangaf het traject op pauze te willen zetten, vanwege privé redenen, was ze er voor mij. Ik wil, wanneer daar weer ruimte voor is, het traject voortzetten, en bij Marleen voel ik me niet bezwaard dat weer aan haar te vragen.

Voor mij nog geen gesloten hoofdstuk, maar wel één waar ik direct al baat bij had!

Direct vanaf het eerste contact voelde ik mij prettig bij haar
Gratis InZicht sessie