“Mens wat ben je mooi”

Dat denk ik vaak als ik in een goed gesprek zit en me realiseer hoe uniek de persoon is die tegenover mij zit.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt, wat hen heeft gemaakt tot wie ze zijn en welke dromen er nog vervuld moeten worden.
Ik geniet van de uniciteit van elk persoon die ik ontmoet.

Naast mensen zijn honden mijn grote passie. Als kind kon ik zeker 100 hondenrassen beschrijven en nog steeds draai ik op straat mijn hoofd om naar elke hond. Ik scan in een paar seconden zijn ras, conditie en welbevinden; ik kan het niet laten… In mijn hondenwerk maak ik mij hard voor het welzijn en welbevinden van honden. En aangezien er naast de hond vrijwel altijd een mens staat, komen daar beiden ook weer samen.

Vanuit Coachen naar InZicht richt ik mij als coach op de mens, vanuit Hond InZicht richt ik mij op de hond èn als coach voor mens met hond op de hond & mens-relatie.

Naast mijn mensen- en hondenwerk heb ik ook nog een prachtige dochter, een lieve vriend en drie heerlijke honden. Ik geniet enorm van wandelen, koken (soepen en salades zijn favoriet!) en gezellig tafelen met mensen die me dierbaar zijn. Daarnaast heb ik mijn telefoon altijd paraat omdat ik overal prachtige plaatjes zie, die ik natuurlijk wil fotograferen!

“What you see is what you get” is een motto dat ik nastreef, zowel privé als in mijn werk.
Eerlijk, open en verbindend.

Mijn CV vind je op Linkedin